Ana Sayfa iPad iPad Mini 5 dayanıklılık testi sonuçları ortaya çıktı!

iPad Mini 5 dayanıklılık testi sonuçları ortaya çıktı!

0

Apple, yakın zaman önce yeni iPad Mini 5 modelini tanıttı. Gücünü A12 Bionic işlemciden alan tablet, 7.9 inçlik ekranıyla günlük işlerde oldukça pratik bir kullanım sunuyor. Rakipleriyle karşılaştırıldığında daha başarılı bir performans sunan iPad Mini 5 dayanıklılık testi için masaya yattı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/28/iphone-xs-lansmaninda-gosterilen-oyun-app-store-geldi/]

iPad Mini 5 dayanıklılık testi birçok kişinin tahmin edebileceği gibi JerryRigEverything, YouTube kanalı tarafından yayınlandı.

Dayanıklılık testi ekran çizilmesi ile başlıyor. Burada, ekranın beşinci seviyeye kadar dayanıklılık gösterdiğini görüyoruz. Altıncı seviyeden itibaren ise çizikler oluşmaya başlıyor. Bu ekranda Corning’e ait herhangi bir koruma teknolojisi kullanılmazken, sadece çizilmeye dayanıklı cam olarak ifade ediliyor.

iPad Mini 5’in Touch ID sensörünün ve ön kamerasının dayanıklı yapısı ise dikkat çekiyor. Arkada ise kısa sürede büyük hasarlar oluşuyor.  Bununla birlikte iPad Mini 5’in metal kasası bıçakla kolayca çiziliyor.

Ekran ateşe maruz bırakıldığında ise oluşan leke büyük oranda yok olurken ekranda küçükte olsa bir hasar kalıyor. Son olarak bükülme testine geçildiğinde ise iPad Mini 5’in bükülerek bu testten geçemediğini görüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz