Ana Sayfa Apple watchOS 11 tanıtıldı! 

watchOS 11 tanıtıldı! 

0

Apple, WWDC 2024 etkinliğinde en yeni yazılım güncellemelerini görücüye çıkardı. Bu kapsamda Apple Watch için watchOS 11 de görücüye çıktı. Yenilenen arayüzü, çok daha gelişmiş özellikleri ve performans optimizasyonuyla birlikte watchOS 11 dikkat çekiyor. İşte watchOS 11 yeni özellikleri ve çıkış tarihi.

watchOS 11 özellikleri

watchOS 11 ile birlikte Apple Watch’ın sağlık takibi özellikleri güçlenecek. Apple’ın açıklamasına göre kan basıncı veri yönetimi çok daha detaylı olarak yapılabilecek. Antrenman Yükü skoru da dahil olmak üzere bir dizi yeni özellikle birlikte geliyor.

Vitals isimli yeni uygulama, önemli sağlık ölçümlerinizi keşfetmenizi sağlayacak. Ölçümler normal aralığın dışında olduğunda vurgulanacak. Bu sayede düzensiz sağlık verilerinizi görebileceksiniz. Ancak kalp atış hızı bildirimlerinizi özelleştirebilirsiniz.

Apple, yaş ve kilo gibi istatistiklerin yanı sıra dinlenme ve ortalama kalp atış hızı gibi veriler ile Antrenman Yükü puanı oluşturacak. Bu da sporcuların antrenmanı ne kadar verimli geçirdiklerini hesaplamalarına yardımcı olacak.

Yeni widget’lar ana ekrana da otomatik olarak eklenecek. Yeni bir ülkeye gittiğinizde çeviri uygulaması otomatik olarak açılacak veya yağmur yaklaştığında hava durumu uygulamaları gösterilecek. Etkinlikler de Apple Watch’a geliyor.

Çok daha gelişmiş Fotoğraflar uygulaması ise saat kadranı daha fazla kontrol sağlayacak. Fotoğrafları otomatik olarak kırpmak için makine öğrenimini kullanacak.

Check In özelliği Apple Watch’a gelecek. Böylece arkadaşlarınızın sizi izlemesine izin verebileceksiniz. Antrenmanlarla otomatik olarak çalışacak. Bu, hem güvenliği hem de bağlantıları artıracak.

Döngü takibi için yeni özellikler sunuldu. Buna göre hamilelik takibi özellikleri eklenecek. Gebelik tahminlerini gösterecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz