Ana Sayfa Apple iOS 18 güncellemesi, iPhone’un En Feneri kontrollerini artıracak

iOS 18 güncellemesi, iPhone’un En Feneri kontrollerini artıracak

0

Apple, hafta başında yaptığı WWDC’de iOS 18 güncellemesini sundu. Yeni güncelleme, iPhone modellerine birçok yeni özellik getirdi. Bu özelliklerden biri de El Feneri için oldu. iOS 18 güncellemesiyle iPhone kullanıcıları artık El Feneri’ni daha fazla kontrol edebilecek. Peki, yeni kontroller ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone El Feneri, iOS 18 ile daha fazla kontrol edilecek

Hafta başında gerçekleşen WWDC’de birçok yeni iOS 18 özelliği ortaya çıktı. Bu özelliklerden biri de El Feneri için oldu. iMore tarafından bugün yayınlanana göre iPhone kullanıcısı, El Feneri açıldıktan sonra ışığın yanış biçimini değiştirebilecek.

El Feneri’nin kontrolü dışında ek olarak iPhone kullanıcıları için animasyonlu bir arayüz de eklenecek. Bu arayüzde kullanıcıları, El Feneri’nin dikey mi yoksa geniş bir açıyla mı çalışacağını ayarlayacak. iPhone kullanıcıları bu sayede karanlık bir ortamdayken görmek istediği alanı ya da nesneyi ışığın odağını ayarlayarak daha iyi görecek.

Öte yandan Apple, iOS 18 güncellemesiyle ek olarak Eylem Düğmesi’nin fonksiyonlarını da genişletiyor. Eylem Düğmesi artık El Feneri başta olmak üzere ek olarak Kamera, Sesli Not, Çeviri ve Büyüteç gibi özelliklerin de çalışmasını sağlayacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin Apple’dan beklediğiniz yeni özellikler neler? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz