Ana Sayfa iOS iOS 18 iPhone MacBook ekran yansıtma özelliği geldi!

iPhone MacBook ekran yansıtma özelliği geldi!

0
iPhone MacBook ekran yansıtma

iPhone MacBook ekran yansıtma özelliği geliştirici Beta sürümü ile beraber geldi. İşte iOS 18 Beta 2 ve Sequoia sürümü ile gelen yeni özellik hakkında tüm detaylar.

Apple’ın geçtiğimiz haftalarda düzenlediği geliştirici konferansında iOS 18, iPadOS 18 ve yeni MacOS sürümü gibi birçok yenilik gördük. Apple’ın yeni yapay zekası Apple Intelligence ile karşımıza çıkacak olan tüm özleliklere şahit olduk. Tanıtımın ardından iOS 18’in geliştirici beta sürümlerini tüm Apple Developer kullanıcıları için yayınladı. Geçtiğimiz günlerde iOS 18 beta 2 sürümü de kullanıcıların karşısına çıktı. Bu güncelleme, birçok yenilik ve iyileştirme içeriyor. Peki, iOS 18 beta 2 ile birlikte hangi değişiklikler ve yenilikler geliyor?

iOS 18 beta 2 ve macOS Sequoia beta 2, 22A5297f yapı numarası ile yayınlandı. Bu yeni güncelleme, geliştirici beta sürümünün ikinci güncellemesi olarak karşımıza çıkıyor. Güncelleme ile birlikte kullanıcıların deneyimini artıracak birçok iyileştirme ve yeni özellik sunuluyor. Özellikle dikkat çeken yeniliklerden biri, iPhone MacBook ekran yansıtma özelliği oldu. Apple, bu özelliği daha önce etkinliğinde duyurmuş ve kullanıcıların büyük ilgisini çekmişti.

iPhone MacBook ekran yansıtma nasıl yapılır?

Güncellemenin getirdiği bir diğer önemli özellik ise iPhone MacBook ekran yansıtma Artık Mac kullanıcıları, bilgisayarlarının ekranını iPhone’larına yansıtabiliyor. Bu sayede daha mobil bir kullanım deneyimi yaşayabilirler. Ayrıca, Mac’iniz iPhone’dan gelen bildirimleri de almak mümkün. Bu bildirimlere iPhone üzerinden tıkladığınızda, ilgili bildirimler iPhone arayüzünde açılıyor.

Apple’ın yeni güncellemesi, SharePlay özelliğine de bazı yenilikler getiriyor. Artık başka bir kişinin ekranında çizim yapmak, telefonunuzu uzaktan kontrol etmek mümkün. Bu özellik, özellikle işbirliği gerektiren durumlarda kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Ayrıca, iPhone’unuzu Mac bilgisayarınıza yansıttığınızda telefon ekranı kilitli durumda olacak, ancak StandBy modunda ise iPhone ekranınızda gösterilenler Mac üzerinden kontrol edilebiliyor.

Apple, kullanıcıların bu konuda dikkatli olmalarını ve deneyimlerini paylaşmalarını öneriyor. Siz de iOS 18 beta 2’yi deneyimlediyseniz, karşılaştığınız hataları, yeni özellikleri ve düşüncelerinizi paylaşarak diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde geliştirici Beta sürümü ile beraber iOS, iPadOS ve MacOS’de yeni güncellemeler gelecektir.

İlgili Haber

iOS 18 özellikleri, ücretli uygulamaları sınır dışı ediyor


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz