Ana Sayfa Apple Apple, iPhone 16 Pro ile beklenen o özelliği en sonunda getiriyor!

Apple, iPhone 16 Pro ile beklenen o özelliği en sonunda getiriyor!

0

Apple, yeni nesil amiral gemisi iPhone 16 ve iPhone 16 Pro serisini 2024’ün Eylül ayında duyurması bekleniyor. Son gelen bilgilere göre Apple, yeni nesil cihazlarının ekranı ve ekran parlaklığı üzerinde oldukça yoğun bir çalışmaya girmiş durumda.

Eğer gelen son haberler doğru çıkarsa, gelmiş geçmiş en parlak ve kaliteli iPhone ekranıyla karşı karşıya kalacağız. İşte cihazın ekranına dair detaylar…

apple-iphone-16-ince-cerceve-buyuk-ekran

iPhone 16 Pro ekranı, enerji verimliliğini de artıracak

Apple’a yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre, iPhone 16 Pro, Samsung Display’in en yeni nesil OLED panel teknolojisini içerecek. Apple’ın ekran tedarikçisi Samsung, M14 adı verilen yeni panel teknolojisyle birlikte hem daha parlak hem de enerji tüketimini azaltmayı vadediyor. Bu sayede hem daha parlak hem de şarjı daha uzun süre dayanan bir iPhone 16 Pro göreceğiz.

Şu an piyasadak iPhone 15 Pro modelleri, toplamda 2000 nit maksimum parlaklık sunuyor. Bununla birlikte yeni nesil M14 panellerle bu seviye de aşılacak. Gelen bilgilere göre cihazın parlaklığı 2500 nit maksimuma ulaşabilecek. Bu sayede cihazın yoğun güneş ışığı altında da tam performansla çalışması planlanıyor.

Yeni ekran teknolojisi, iPhone 16 Pro’nun en önemli özellikleri arasında yer alacak ve tanıtımda mutlaka yer verilmesi beklenen özelliklerden biri olarak göze çarpıyor. Apple, bunun yanı sıra yeni nesil kamera yetenekleri, daha güçlü bir işlemci ve yepyeni yapay zeka teknolojilerine de lansmanda yer verecektir diye düşünüyoruz.

Peki sizler iPhone 16 Pro ekranı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni nesil iPhone cihazların ekran parlaklığı tatmin edici olacak mı? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz