Ana Sayfa AirPods Apple’dan öğrencilere özel AirPods kampanyası

Apple’dan öğrencilere özel AirPods kampanyası

0

Apple, bugün resmi web sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamayla öğrenci kampanyası kapsamında, kısa süreliğine indirimli sunacağı ürünleri ve hediyeleri resmen duyurdu. Apple’ın yaptığı duyuruya göre, çeşitli Mac ve iPad ürünlerini satın alan kullanıcılara ücretsiz AirPods ve Apple Pencil hediye edilecek.

Apple, her sene bir öğrenci kampanyası düzenliyor

Apple, resmi mağazası üzerinden yaptığı açıklamayla, üniversite öğrencilerine, üniversitedeki öğretim görevlileri ve çalışanlara özel kampanyasını duyurdu. Buna göre, Mac ve iPad satın alan kullanıcılara, hem indirimli fiyatlar sunulacak hem de ücretsiz AirPods ve Apple Pencil hediye edilecek.

Apple tarafından yapılan kampanyalar bununla da sınırlı değil: Buna göre, Buna göre MacBook Air eğitime özel 38.759 TL, iPad Air 23.799 TL ve MacBook Pro 63.799 TL başlangıç fiyatları ile satışa sunuldu. Eğer bu ürünlerden Mac satın alırsanız AirPods, iPad satın alırsanız Apple Pencil hediye olarak sunulacak.

apple-music-ortak-çalma

Bunun yanı sıra, Eğitim için Profesyonel Uygulama Paketi (Final Cut Pro, Logic Pro, Motion, Compressor ve MainStage) indirimli fiyatıyla, 3 taksitle 6000 TL etiketiyle satışa sunuldu. Son olarak Apple, öğrenciler için bir de Apple Music paketi de sunuyor. Üniversite öğrencileri ve çalışanları, aylık Apple Music aboneliğine 40 TL yerine 20 TL ödeyerek sahip olabilecekler.

Sizler Apple tarafından yapılan bu kampanya ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz