Ana Sayfa Apple Apple Watch ile sporcu hedeflerinize ulaşabilmek için 4 ipucu

Apple Watch ile sporcu hedeflerinize ulaşabilmek için 4 ipucu

0

Tüm dünya Paris Olimpiyatları’nın heyecanını yaşamaya hazırlanırken, Apple Watch kullanıcıları tıpkı profesyonel sporcu gibi antrenmanlar yaparak forma girmeye hazır. İster bir maratona hazırlanıyor olun, ister ilk 5000 metre yarışı için sokaklara çıkmayı planlayın; Apple Watch ile sunulan onlarca farklı aktivite seçeneği ile birlikte oldukça kısa bir sürede forma girebilirsiniz.

Apple Watch ile siz de olimpiyatlara hazırlanabilirsiniz

Dünyanın en üst düzey akıllı saatlerinden Apple Watch, fiziksel formunuzu korumak için birçok farklı aktiviye içeriyor. Dünya Yaz Olimpiyatları yaklaşırken, siz de Apple Watch ile forma girebilir ve profesyonel sporcular gibi antrenman yaparak formunuzu koruyabilirsiniz. İşte sizler için Apple Watch ile uygulayabileceğiniz beş ipucu…

Hareket edin, egzersiz yapın ve ayağa kalkın

Apple Watch’un Aktivite uygulaması, daha az oturmanızı, daha fazla hareket etmenizi ve egzersiz yapmanızı teşvik ederek, daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede hem günlük hedeflerinize ulaşabilir hem de uzun vadeli planlarınız için bir başlangıç yapabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantı kurun

Aktivite Paylaşımı ile sevdiklerinizle ilerlemenizi takip edebilir, birbirinizi motive edebilir ve hatta eğlenceli Aktivite Yarışmaları’na katılabilirsiniz. Bu sayede aile bireylerinizi bir anda spor salonu arkadaşınız haline getirebilirsiniz Buna ek olarak, Trendler özelliği ile son 90 gününüzdeki aktivitenizi geçmiş dönemlerle karşılaştırarak, genel kondisyonunuzdaki gelişimi takip edebilirsiniz.

Antrenmanlarınızı izleyin ve geliştirin

Apple Watch, koşu, bisiklet, yüzme, golf, kürek çekme, tenis ve daha birçok Olimpiyat sporunu da içeren çeşitli antrenmanları izlemenize ve geliştirmenize yardımcı oluyor. Koşu antrenmanlarınızı ve ölçümlerinizi takip edebilir, havuzda ve açık suda yüzmenizi geliştirebilirsiniz.

Zihninizi de eğitin: Farkındalık ve Odaklanma

Apple Watch ve iPhone’daki yeni nesil özelliklerle, ayatınızdaki özel anları ve olayları kaydederek anılarınızı zenginleştirebilir, Farkındalık uygulaması ile gün içerisinde stresinizi azaltarak zihninizi zinde tutabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, Sonbahar’da gelecek olan Ruh Hali özelliği ile duygu takibi yapabileceksiniz.

Sizler Apple Watch için derlediğimiz bu özellikler ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz