Ana Sayfa Apple Apple Intelligence, iOS 18.4 güncellemesi ile gelebilir

Apple Intelligence, iOS 18.4 güncellemesi ile gelebilir

0
iPhone-iOS-18.4-guncellemesi-ile-Apple-Intelligence-ve-Siri-ozelliklerine-sahip-olabilir

Apple, cihazları için sunulacak yapay zeka (AI) özelliklerine sahip Apple Intelligence’ı 2024 Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğinde 10 Haziran’da tanıttı. Şirket, gelecek yıla dair birçok detay verdi. Ancak gelişmelerin hangi tarihte ortaya çıkacağını açıklamadı. Gelen raporlara göre iOS 18.4 güncellemesi sonrasında iPhone’a Apple Intelligence uygulaması gelecek.

Apple Intelligence için tarih verildi mi?

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Apple Intelligence tarafından desteklenen birkaç özellik gelecek yıla kadar gecikebilir. Apple, yeni AI özelliklerinin gelecek yıl sunulacağını daha önce doğrulamıştı. Ancak net bir zaman vermemişti.

Gurman, teknoloji devinin geliştiriciler için Apple Intelligence özelliği 2025 yılı Ocak ayında bir güncelleme ile piyasaya sürebilir. Bu özelliklerin iOS 18.4 güncellemesi ile geleceği düşünülüyor. Ayrıca, AI destekli deneyimlerin Apple Vision Pro’ya da geleceği haberleri yer alıyor. Fakat bu özellik gelecek yıl karşımıza çıkabilir.

Apple Intelligence ile ilgili detaylar gelmeye başladıkça Gurman’ın Haziran ayında yaptığı iddialarda gerçeğe dönüşüyor. Apple’ın yeni duyurulan bazı özellikler çok ileri bir tarihe ertelenebilir. Bu ertelemeler 2025 yılına kadar uzayabilir.

Öte yandan, Gurman, ChatGPT – OpenAI’nin popüler sohbet chatbotu tarafından desteklenen metin oluşturma ve biçimlendirme araçlarının da ilerleyen zamanda açıklanacağını söyledi. Özellikle, Apple’ın iOS 18 ile Siri’ye önemli yükseltmeler getirecek. Bu güncelleme ile Siri, doğal dil anlayışında önemli eklemeler yapacak ve belirsiz bir şekilde konuşulan cümleleri anlayacak. Ayrıca, çeşitli yerel Apple uygulamaları ile entegre de edilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz