Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro, şarj süresiyle devrim yapabilir!

iPhone 16 Pro, şarj süresiyle devrim yapabilir!

0
apple-iphone-16dan-satis-rekoru-mu-geliyor

Apple’a oldukça yakın olarak bilinen kaynaklardan ITHome, yeni nesil iPhone modelleri iPhone 16 Pro ile iPhone 16 Pro Max ve cihazların tahmini şarj süresi ile ilgili oldukça önemli bilgiler verdi. Buna göre yeni jenerasyon iPhone modelleri, kayda değer bir biçimde çok daha hızlı şarj süresi sunacak. İşte iPhone 16 Pro ve Pro Max ile ilgili gelen son bilgiler…

iPhone 16 Pro, şarj kapasitesiyle rakiplerinin önüne geçebilir

Yeni raporlara göre, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin önemli ölçüde daha hızlı şarj özelliklerine sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. ITHome’un bildirdiğine göre, iPhone 16 Pro, MagSafe ile 20W şarj ve kablolu olarak 40W hızlı şarj desteği sunacak. Bu anlamda bir önceki jenerasyona göre çok ciddi bir yol kat edilmiş olacak.

Mevcut iPhone serisindeki tüm iPhone 15 modelleri, uyumlu bir güç adaptörü kullanıldığında 27 watt kablolu hızlı şarj desteğine sahip. Bu sayede iPhone’unuzu yaklaşık 30 dakikada yüzde 50 pil seviyesine kadar şarj edebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra kablosuz şarj desteği tarafında, iPhone 15 için MagSafe şarj hızları en fazla 15W’a kadar ulaşabiliyor.

Apple analisti ve ünlü duyumcu Ming-Chi Kuo da iPhone 16 bataryasının daha yüksek şarj kapasitesine sahip olacağını bildirdi. Bunun yanı sıra, Apple iPhone 16 serisinde yer alacak olan, batarya üzerindeki yeni metal kılıf sayesinde, bataryanın değiştirilmesinin de eski jenerasyona göre daha kolay olacağı söyleniyor.

Peki sizler yeni nesil iPhone 16 özellikleri ve şarj kapasitesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz