Ana Sayfa Haberler Apple CEO’su, her gün Apple Vision Pro kullanıyormuş

Apple CEO’su, her gün Apple Vision Pro kullanıyormuş

0

Apple tarafından üretilen son teknoloji ürünü Vision Pro, piyasaya sürülmesinin ardından dünya çapında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Önümüzdeki çeyrekte talebin daha da artması bekleniyor. Apple CEO’su Tim Cook, bir süredir ürün bizzat kullandığını itiraf ederek, deneyimlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Tim Cook: Apple Vision Pro çok kullanışlı bir ürün

Apple’ın CEO’su Tim Cook, Vision Pro’yu günlük hayatının bir parçası haline getirdiğini açıkladı. Cook, sanal ve artırılmış gerçekliği bir araya getiren cihazı her gün kullandığını ve bunun yeni pazarlarda ürünün tanıtımına katkı sağladığını belirtti. CEO, özellikle Apple TV+ içeriklerini izlemek için cihazı kullandığını ve inanılmaz bir deneyim yaşadığını vurguladı.

apple-ceosu-her-gun-apple-vision-pro-kullaniyormus-2

Cook, Vision Pro’nun en güçlü özelliklerinden birinin çoklu görev yapabilme yeteneği olduğunu söyledi. Cihazın günlük yaşamın tüm yönlerine hitap edecek şekilde tasarlandığını belirten Cook, müşterilerin cihazın tüm yeteneklerini anlamak için mutlaka bir deneme yapmaları gerektiğini vurguladı.

Apple’ın CEO’su, Vision Pro’nun kullanımının oldukça kolay olduğunu iddia etti. ‘Bir iPhone kullanabiliyorsanız, Vision Pro’yu da kullanabilirsiniz’ diyen Cook, cihazın bazı özelliklerinin endüstrideki çoğu başlıktan daha yetenekli olduğunu iddia etti.

Akıllı başlıkların her geçen gün daha da gelişmiş hale gelmesi, teknolojinin geleceği açısından önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor. Apple Vision Pro ve benzer cihazların, önümüzdeki yıllarda günlük yaşamımızı nasıl etkileyeceği merak konusu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Apple Vision Pro ve diğer akıllı başlıklar geleceğimize yön verecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz