Ana Sayfa Apple iOS 18 ile el feneri özelliği büyük ölçüde yenilendi

iOS 18 ile el feneri özelliği büyük ölçüde yenilendi

0

Apple, bu hafta içinde iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11 ve tvOS 18’in halka açık beta sürümlerini yayınladı. Henüz tüm özellikler keşfedilmemiş olsa da, iOS 18 Açık Beta kullanıcısıysanız bu gizli özellik oldukça ilginizi çekecek.

iOS 18 beta sürümünde El Feneri uygulaması büyük ölçüde iyileştirildi

iOS 18 Beta ile iPhone’unuz üst düzey bir fenere dönüşüyor. Bildiğiniz gibi iOS ve iPhone’un Denetim Merkezi’nde uzun süredir el feneri bulunuyor ve son yıllarda gelen güncellemelerle bu fenerin parlaklık ayarlarını yapabiliyordunuz. Ancak iOS 18 Beta ile birlikte, Apple el feneri uygulamasına büyük bir yenilik getirdi. Artık el feneri minik bir oyuncağa dönüştü; el fenerine basılı tutup sağa sola çekerek fenerin açısını ve aydınlatma alanını ayarlayabiliyorsunuz.

Bu yeni özellikle, hem aydınlatılacak alanı hem de parlaklığı tek bir parmak hareketiyle ayarlamak mümkün. Apple, bu işlemin daha keyifli hale gelmesi için ekrandaki minik animasyonu da ihmal etmemiş. Bu anlamda, önümüzdeki günlerde iOS 18’deki bu tür gizli özelliklerin keşfedilmeye devam edeceği düşünülüyor.

Siz bu özellikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz