Ana Sayfa Haberler Apple iPhone 16 çerçevesi çok daha ince olacak!

Apple iPhone 16 çerçevesi çok daha ince olacak!

0

Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan Apple etkinliğinde tanıtılacak olan iPhone 16 için yeni bilgiler geldi: Buna göre yeni nesil iPhone 16 serisi çerçevesi, bir önceki jenerasyona göre çok daha ince ve güzel bir tasarımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

iPhone 16, çerçevesi ile ilgi çekecek

Apple, bu hafta iOS 18’in halka açık beta sürümünü yayınladı. Bu, beklenen iPhone 16’nın sonbahar lansmanına bir adım daha yaklaştığımızın işareti. Apple, Haziran ayında düzenlenen Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda iOS 18’i tanıtmıştı ve bu haftaki halka açık beta sürümünün yayınlanması, bir sonraki iPhone’un Apple Intelligence dışında ne gibi yenilikler getireceği konusundaki heyecanı artırdı.

apple-iphone-16-cercevesi-cok-daha-ince-olacak-2

iPhone 16’nın lansmanına hala yaklaşık iki ay var ve sonbahardaki Apple iPhone etkinliğine kadar herhangi bir özelliğin netleşmesini beklemiyoruz. Buna karşın, yeni gelen söylentilere göre bazı iPhone 16 modelleri daha büyük ekran boyutları ve daha ince çerçeveler vadediyor olacak.

Güney Kore menşeli güvenilir bilgi kaynağı Elec, Nisan ayında yayınlanan bir raporu ele geçirdi ve Phone 16 modellerinin yenilikçi bir ekran teknolojisini benimseyeceği ve bunun daha ince çerçeveler kullanılabilmesine imkan vereceği ortaya çıktı.

Apple, geçmişte ekran yeniliklerini önce Pro serisi ürünlerinde tanıtıp, daha sonra bazen daha düşük maliyetli modellere aktarmıştı. Rapora göre, Apple’ın çalıştığı ekran üreticileri, firmaya daha eknomik ve yeni nesil formüller sunmayı başardı. Bu teknoloji sayesinde, daha kompakt kontrol devresine olanak sağlanıyor ve sonuç olarak daha ince çerçeveler kullanılabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz