Ana Sayfa Haberler Apple TV+ ve PlayStation iş birliği sonrası önemli bir haber geldi!

Apple TV+ ve PlayStation iş birliği sonrası önemli bir haber geldi!

0
Apple TV+ ve PlayStation iş birliği sonrası önemli bir haber geldi!

Apple’dan yine harika bir iş birliği geliyor. PlayStation Network hesabında Apple ID’si olan kullanıcılar, Sony PlayStation 4 veya 5 modellerinde Apple TV+’tan üç aylık ücretsiz deneme süresi kazanabilir. Bu yeni promosyon 22 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Apple TV+, PlayStation deneme süresinden nasıl yararlanılır?

Apple, pandemi döneminde 2021 yılında benzer bir promosyon için Sony ile iş birliği yapmıştı. Bu deneme süresi altı altı ay devam etmişti. Apple TV+ hizmeti anlaşmaları ve yapımlarıyla öne çıkmayı başarıyor. Platform, yüksek kaliteli TV şovları, filmler ve diğer programları kullanıcılardan tam not alıyor. Apple, mevcut programlarıyla şu ana kadar 72 Emmy adaylığı almayı da başarı.

Apple TV+ ve PlayStation iş birliği sonrası önemli bir haber geldi!

Apple TV+ve PlayStation tarafından yapılan teklife kaydolmak için kullanıcılar, cihazlarında bulunan Apple TV uygulamasından yararlanabilir. PlayStation 4 için teklif uygulama TV bölümünde yer alırken, PlayStation 5 kullanıcıları bu uygulamayı Medya Evi’nde paylaşılıyor.

Kullanıcılar, PlayStation’larında uygulamayı açtıktan sonra ekrandaki talimatları takip ederek deneme süresinden yararlanabilir. Bu işlemi yapmak için mutlaka mevcut bir Apple ID olması gerekir. Deneme süresinin ardından, kullanıcılar Apple TV+ aboneliğini aylık 10 dolar karşılığında sürdürebilirler.

Ayrıca Apple, sunduğu hizmetleri tek bir fiyattan almanızı sağlayan Apple One aboneliği de sunuyor. Apple TV+ tarafından sunulan bu kampanya ilgi çekmeyi başardı. Kampanyanın tutulması durumunda markanın yeni iş birlikleri yapacağı düşünülüyor. Ek uygulama yüklemeye gerek kalmadan tüm bu platformların uygulamalarına kumanda üzerinden erişmenizi sağlayan platform tüm dünyada oldukça seviliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz