Ana Sayfa Apple Watch Apple watchOS 11 çıkış tarihi belli oldu!

Apple watchOS 11 çıkış tarihi belli oldu!

0

Apple, iOS 18’e benzer şekilde, WWDC 2024 açılış konuşmasının hemen ardından watchOS 11’in geliştirici beta sürümünü yayınlamıştı: Bu sürüm, watchOS 11 deneyimini merak eden kullanıcılar için sunuldu. Şu ana dek toplamda üç geliştirici beta sürümü yayınlanmış durumda ve işletim sistemi için çıkış tarihi merakla bekleniyor. İşte detaylar…

watchOS 11 çıkış tarihi Eylül ortası gibi görünüyor

16 Temmuz 2024 itibarıyla Apple, Apple Beta Software programına kayıt olan kullanıcılara ilk watchOS 11 herkese açık beta sürümünü yayınladı. Henüz kaydolmadıysanız, programa katılmanın ücretsiz olduğunu belirtelim. Bununla birlikte, watchOS 11 henüz tam sürüm olarak yayınlanmadığı için bir takım kararsızlıklar ve yazılımsal hatalarla karşılaşmak mümkün.

watchOS 11’in herkese açık beta sürümü, geliştirici betasından biraz daha kararlı bir deneyim sunuyor. Bu anlamda yeni nesil özellikleri hemen denemek isteyen kullanıcıların beta sürecine katılması öneriliyor. Ancak şunu da ekleyelim: Eğer bu sürümü kullanırken saatiniz bir şekilde bozulursa veya çalışmaz hale gelirse, cihazınızın garantisi dahi olsa Apple’dan teknik servis hizmeti alamıyorsunuz.

Geleneksel olarak, yeni watchOS sürümü yeni Apple Watch’ların duyurusu ile piyasaya sürülmesi arasında yayınlanıyor. Bu yıl Apple’ın sonbahar etkinliği 9-17 Eylül civarında gerçekleşirse, watchOS 11’in 16-23 Eylül arasında çıkması süpriz olmayacaktır. Apple genellikle yeni Apple Watch’ları yeni iPhone’larla birlikte piyasaya sürdüğünden, aynı zamanda iPhone 16 ve iOS 18’in de çıkışını göreceğiz.

Özetle çok büyük bir sürpriz olmazsa, watchOS 11 çıkış tarihi için Eylül ayının ortası en net tarih gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz