Ana Sayfa Apple iOS 17.6 geliyor! iPhone’unuza neler katacak?

iOS 17.6 geliyor! iPhone’unuza neler katacak?

0
iOS 17.6 geliyor! iPhone'unuza neler katacak?

Apple, iOS 17.6’yı yakında kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Bu sürüm, 21G79 yapı numarasıyla geliyor. iOS 17.6, beta sürecinde çok fazla yeni özellik içermemesi sebebiyle, büyük ölçüde hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerine odaklanmayı planlıyor.

iOS 17.6 hangi yeniliklerle geliyor

Yeni gelen bilgiler, daha önce birçok kez iOS yazılım güncellemeleri hakkında doğru detaylar veren özel hesap tarafından sosyal medyada üzerinden paylaşıldı. Bu haber, aynı hesabın iOS 17.5.2’nin iptal edildiğini ve yerine iOS 17.6’nın getirileceğini iddia etmesinin hemen ardından geldi.

iOS 17.6 geliyor! iPhone'unuza neler katacak?

Apple, iOS 17.6’nın beta testlerine, iOS 18’in ilk geliştirici betasının hemen ardından başladı. Şu ana kadar bilinen tek yeni özellik, MLS Season Pass izleyicileri için Apple TV uygulamasında yer alan yeni ‘Catch Up’ özelliği olacak. Bu özellik, geç katılan izleyicilerin maçın öne çıkan anlarını izleyerek oyunu yakalamalarına olanak sağlıyor.

iOS 18’in bu sonbaharda iPhone XS/XR ve sonrası modeller için kullanıma girmesi bekleniyor. iOS 18, ana ekranınıza uygulama simgelerini istediğiniz yere yerleştirme, yeni karanlık ve renkli uygulama simge seçenekleri, uyumlu cihazlar için Apple Intelligence gibi birçok yeni özellikte bulunduracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz