Ana Sayfa Haberler Uygun fiyatlı iPhone SE nasıl görünecek?

Uygun fiyatlı iPhone SE nasıl görünecek?

0

Artan iPhone fiyatlarıyla birlikte birçok kullanıcı uygun fiyatlı iPhone modelini beklemeye başladı. Konuyla ilgili olarak ardı arkasına çıkan haberler, tasarımlar, özellik tabloları birçok kullanıcının da aklını kurcalamaya başladı. Peki uygun fiyatlı olacağı tahmin edilen iPhone SE 4 nasıl olacak? İşte iPhone SE 4 tasarımı ve özellikleri ile ilgili detaylar…

iPhone SE 4 tasarımı ve özellikleri!

Bütçe dostu iPhone modeli olacak olan SE 4, gün geçtikçe daha da çok merak ediliyor. Her ne kadar önceki modelleri biraz hayal kırıklığı olsa da SE 4 için umutlar büyük. Gelen bilgilere göre yeni uygun fiyatlı iPhone modeli Face ID, çentik ve çift kameraya sahip olacak.

iphone-se-4-fiyati-ve-ozellikleri

Arka taraftaki kamera düzeninin iPhone 16 modelindeki gibi alt altta yerleştirilmesi beklenen SE 4, 6.1 inç OLED ekran, 120 Hz ekran yenileme hızı ve 625 nit ekran parlaklık oranı sunacak. Apple’ın A18 Bionic çipinden güç alacak olan SE 4, 6GB ya da 8GB LPDDR5 RAM ile birlikte gelecek. Type-C şarj girişine sahip olacak olan model iddialara göre alüminyum yan çerçeveler ile birlikte gelecek.

Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da Mart ya da Mayıs 2025 tarihinde karşımıza çıkacak olan SE 4, iddialara göre 499-549 Dolar arasında fiyatlara satılacak. Yurtdışı fiyatlarıyla kıyasladığımızda iPhone 15 modeline göre yarı yarıya daha ucuz olacağını söyleyebiliriz.

ÖzellikDetay
KameraArka kamera: 48 MP tek kamera
EkranBoyut: 6,1 inç
Ekran yenileme hızı:60 Hz – 120 Hz (belirsizlik devam ediyor)
İşlemciA18 Bionic
Bellek6GB ya da 8GB LPDDR5 RAM
Bağlantı NoktasıUSB-C
Kimlik DoğrulamaTouch ID kaldırıldı, Face ID eklendi
MalzemeAlüminyum yan çerçeveler
Çıkış TarihiMart ya da Mayıs 2025
Tahmini Fiyat Aralığı499-549 Dolar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz