Ana Sayfa Haberler iPhone 17 Pro Max kamera özellikleri rakipleri kıskandıracak!

iPhone 17 Pro Max kamera özellikleri rakipleri kıskandıracak!

0
aaa-oyunlar-apple-zarar-ettirdi-iphone-15

iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max kamera konusunda büyük bir hamle yapıyor. Yeni kameranın 48 Megapiksel üçlü kuruluma sahip olacağı belirtildi. Özellikle Tetraprism lens ile zoom’da büyük bir artış sağlanacak.

iPhone 17 Pro Max üçlü 48 MP kamera ile geliyor

Analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, önümüzdeki yıl iPhone 17 modellerinde büyük bir kamera yükseltmesine hazırlanıyor. Bu kapsamda iPhone 17 Pro ailesinin, üçlü 48 Megapiksel kamera sistemine sahip olacağını iddia etti. Yenilenmiş sensörler, daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflara ve 5x optik, 25x dijital zoom’a olanak tanıyacak.

Hem iPhone 17 Pro hem de 17 Pro Max modellerinin yeni Tetraprism lense sahip olması bekleniyor. Buna göre Apple, Pro modelleri arasındaki kamera farkını da kapatmayı planlıyor. Her iki telefon da 48 Megapiksel çözünürlüklü kameralara sahip olacak.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, iPhone 15 Pro’da 48 Megapiksel ana ve 12 Megapiksel ultra geniş/telefoto lensler bulunuyor. Yenilenmiş kamera sistemi, fotoğraf ve video yeteneklerinde büyük bir artış yaşatacak gibi duruyor.

Analist Kuo, yeniden tasarlanan kameraların daha yüksek kalitede uzamsal video çekimine de olanak sağlayacağını düşünüyor. Bu kapsamda Apple Vision Pro’nun kullanımına optimize edilmiş olacak.

Öte yandan Apple, her yıl Hindistan’daki ortaklarıyla üretim kapasitelerini derinleştirmeyi hedefliyor. Pro model üretimi, Apple’ın son birkaç yıldır düşündüğü bir konuydu. Bu yıl, Hindistan’da Pro ve Pro Max modellerinin üretilmesi planlanıyor, böylece bu modeller piyasaya sürüldüğünde Hindistan’da da yerel olarak monte edilmiş iPhone 16 Pro’lar bulunabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz