Ana Sayfa Haberler Sanatçılar için Apple Music devrimi! Radyo verileri incelenebilecek

Sanatçılar için Apple Music devrimi! Radyo verileri incelenebilecek

0
Sanatçılar için Apple Music devrimi! Radyo verileri incelenebilecek

Apple, bu hafta Apple Music for Artists platformuna yeni bir özellik ekledi. Şirket, sanatçıların artık müziklerinin dünya çapında hangi radyo istasyonlarında ve ne zaman çalındığını görebileceğini açıkladı.

iTunes Connect internet adresinde Apple Music ile ilgili şu detaylara yer verildi

Gelen açıklamada sanatçıların, for Artists platformunda müziklerinin 200’den fazla ülke ve bölgede bulunan 40.000’den fazla radyo istasyonunda ne zaman ve nerede çalındığını görebilecekleri açıklandı. Apple ayrıca, Music Partner Programı aracılığıyla “premium radyo çalma deneyimi” de sunacak. Bu, ülkelere göre pazar, günün bölümü, istasyon, sanatçı ve şarkı gibi daha genişletilmiş radyo verileri incelenecek Sanatçılar ayrıca uygulama içerisinde ayrıca özel radyo verilerini de oluşturabilecek.

Sanatçılar için Apple Music devrimi! Radyo verileri incelenebilecek

Daha fazla bilgi için iTunes web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sanatçılar ve plak şirketleri için daha ayrıntılı veri sunan bu lansman, kullanıcılar için dünya çapında en çok çalınan şarkıları gösteren Shazam destekli çalma listelerini eklemesinin ardından geldi. Gelen bu yeniliğin birçok sanatçı tarafından kullanılacağı tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz