Ana Sayfa Apple Netflix’in izinden: Apple TV+ reklamlı abonelik planı üzerinde çalışıyor!

Netflix’in izinden: Apple TV+ reklamlı abonelik planı üzerinde çalışıyor!

0

Netflix’in hızla büyümesinin ardından farklı birçok dizi ve film platformu pazarda yerini aldı. Bu platformlardan biri de şüphesiz Apple TV+ oldu. Fakat bu platform çeşitliliği, reklamlı ve reklamsız gibi varyasyonların da oluşmasını sağladı. Birçok platformun uygun fiyatlı planı olarak gösterilen reklamlı abonelikler, pazarda kendine uygun alıcısını buldu. Apple TV+ da bunun üzerine reklamlı abonelik seçeneği için çalışma başlattı. Peki, reklam destekli Apple TV+ için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, Apple TV+ için reklamlı abonelik seçeneği üzerinde çalışıyor

Apple, kısa zaman önce Apple TV+ için birçok yeni reklam yöneticisi işe aldı. Bu değişikliğin ardından Apple TV+ için reklamlı abonelik seçeneğinin ilk görüşmeleri yapılmaya başlandı. Çünkü Netflix, YouTube, Disney+ ve Amazon gibi birçok platform son zamanlarda reklamlı plan sunmaya başladı. Reklamlı planlar ise uygun fiyatlı olmasından ötürü kendi alıcısını bulmayı başardı ve platformlar ek aboneler kazandı.

Apple TV+’ın da ek aboneler kazanması adına reklamlı plan için görüşmelere başlandı. Apple ekibi ilk olarak İngiltere’deki Yayıncı İzleyici Araştırma Kurulu (BARB) ile görüştü. İzleyicilerin Apple TV+ başında ne kadar zaman geçirdiği ve hangi reklamlarla ilgilendikleri konusuyla ilgilenen BARB, Netflix ve Amazon gibi diğer platformlara da hizmet veriyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple TV+ için reklamlı planın ne zaman geleceği belli değil. Fakat diğer platformlardan kaynaklı çalışmaların bitmesinin ardından kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz