Ana Sayfa Apple Apple’dan yeni iPhone modeli geliyor! Bir ilk olacak

Apple’dan yeni iPhone modeli geliyor! Bir ilk olacak

0

Apple, eylül ayında yapacağı etkinlikte iPhone 16 serisini tanıtacak. Fakat iPhone 16 serisi tanıtılmadan önce iPhone 17 serisiyle ilgili ön bilgiler gelmeye başladı. Macworld tarafından bugün yayınlana habere göre Apple, iPhone 17 serisine yeni bir model ekleyecek. Söz konusu model de adını yapısından alacak ve iPhone 17 Slim olacak. Peki, yeni iPhone hakkında neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 Slim, iPhone 17 Plus yerine gelecek

Adını inceliğinden alacak iPhone 17 Slim, yeni seride iPhone 17 Plus modelinin yerine gelecek. Yani Apple; gelecek sene iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerini tanıtacak.

Akıllı telefon, gücünü A19 işlemcisinden alacak. 6.6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak cihazın Dinamik Ada’sı selef modellerine göre daha küçük olacak. Boyut olarak ise iPhone 17 Pro modellerinden daha küçük tasarlanacak ve bu nedenle de pili de daha az yer kaplayacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki mevcut Plus modelleri, iPhone pazarının yaklaşık yüzde 10’unu oluşturuyor. Apple tarafından ise bu durum pek de tatmin edici değil. Bu nedenle Plus yerine gelecek herhangi bir yeni modelin pazarda yeni bir soluk kazandıracak payını artıracak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz