Ana Sayfa Apple TV Apple TV+ Ağustos 2024! Yeni dizi ve filmlerle tanışın

Apple TV+ Ağustos 2024! Yeni dizi ve filmlerle tanışın

0
Apple TV+ Ağustos 2024! Yeni dizi ve filmlerle tanışın

Apple TV+, bu sonbaharda “Slow Horses” ve “Silo” dizilerinin yeni sezonlarıyla büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu hit dizilerden önce, Ağustos ayında Apple TV+’da birçok yeni dizi ve bir film izleyiciyle buluşacak. Bu içerikler arasında Ted Lasso’nun yaratıcısından yeni bir komedi, Matt Damon’lı bir soygun filmi ve müthiş Pachinko dizisinin ikinci sezonu yer alıyor.  

Apple TV+ üzerinde hangi diziler bizleri bekliyor?

İşte Ağustos ayında Apple TV+’da sizleri bekleyenler;

Cowboy Cartel

Ne Zaman: 2 Ağustos

Tür: Belgesel

“Cowboy Cartel”, Tennessee kırsalından rookie bir FBI ajanı olan Scott Lawson’ın inanılmaz gerçek hikayesini anlatıyor. Lawson, Los Zetas kartelinin liderleri Trevino kardeşleri çökertmek için hayatını riske atıyor. Trevino’lar güç ve para peşindeyken, Lawson, ABD’de kardeşlerinin yarış atı işlemlerini izleyerek bu ölümcül karteli içten sarmalayıp uluslararası kara para aklama operasyonlarını ortaya çıkarıyor.

The Instigators

Ne Zaman: 9 Ağustos

Tür: Soygun Komedisi

Rory (Matt Damon) ve Cobby (Casey Affleck), yozlaşmış bir politikacının kötü kazançlarını çalmaya çalışan iki gönülsüz ortak. Çaresiz bir baba ve eski bir mahkum. Soygun kötüye gidince, ikili kaotik bir karmaşanın içine düşer. Kahramanların peşine sadece polis değil, aynı zamanda bürokratlar ve suç patronları düşer.

Yo Gabba GabbaLand!

Ne Zaman: 9 Ağustos

Tür: Çocuk ve Aile

Tanıdık arkadaşlar Muno, Foofa, Plex, Brobee ve Toodee’yi yeniden bir araya geliyor ve sihirbaz Kammy Kam ile tanışıyor. “Yo Gabba GabbaLand!” eğlenceli müzikler ve erken çocukluk gelişim milestone’larını bir araya getirerek, çocuklar ve ebeveynlerin bu topluluğun sihirli yanlarını keşfetmelerini sağlıyor.

Bad Monkey

Ne Zaman: 14 Ağustos

Tür: Komedi

Ted Lasso’nun yaratıcısı Bill Lawrence’tan “Bad Monkey” muhteşem bir aksiyon komedisi olarak karşımıza çıkıyor. Miami Polis Departmanından atılmış ve Keys’de sağlık müfettişi olan Andrew Yancy’i (Vince Vaughn) anlatan dizi de bir insan kolu bulan Yancy, eğer cinayeti kanıtlayabilirse eski görevine dönecektir. Ancak, Florida’nın tuhaf karakterleri ve kötü bir maymunla başa çıkmak zorundadır.

Pachinko (İkinci Sezon)

Ne Zaman: 23 Ağustos

Tür: Drama

New York Times en çok satanlar listesinde yer alan aynı adlı romandan uyarlanan “Pachinko”, aşk ve hayatta kalma hikayesini anlatıyor. İlk sezon, Peabody Ödülü, American Film Institute Ödülü, Critics Choice Ödülü ve Gotham Bağımsız Film Ödülü dahil olmak üzere 11 uluslararası ödül kazanmıştı.

K-Pop Idols

Ne Zaman: 30 Ağustos

Tür: Müzik Belgeseli

“K-Pop Idols”, dünyanın en büyük müzikal fenomeni olan K-pop dünyasına benzersiz bir bakış sunuyor. Jessi, CRAVITY ve BLACKSWAN gibi K-pop sanatçılarının çok fazla özveri isteyen bu sanat dalında nasıl çalıştığını gösteriyor. Dizi altı bölüm boyunca süperstarların kültürel ve müzikal engelleri aşma yolunda yaşadıkları zorlukları bizlere gösteriyor.

Peki siz Apple TV+ platformunda hangi dizileri seyredeceksiniz? Düşüncelerinizi bizlere yorumlarda belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz