Ana Sayfa Haberler Apple’ın yeni genmoji özelliği ile emoji dünyasını kişiselleştirin

Apple’ın yeni genmoji özelliği ile emoji dünyasını kişiselleştirin

0
Apple’ın yeni genmoji özelliği ile emoji dünyasını kişiselleştirin

Apple, yapay zekayı geniş kitlelere ulaştırmak adına birçok yenilik yapıyor. iPhone, iPad ve Mac kullanıcılarının geniş tabanını göz önünde bulunduran Apple, AI teknolojilerini ana akım haline getirmek istiyor. Bu yıl sonlarına doğru kullanıma sunulacak yeni özelliklerden biri de Genmoji. Genmoji özelliği kullanıcıların her durum için özel emoji yaratmalarını sağlayacak.

Genmoji özelliğini kullanarak ihtiyacınıza uygun emoji oluşturun

iOS her yıl sunduğu geniş emoji koleksiyonu sunmasına rağmen, bazen ihtiyacımız olan özel bir emojiyi bulamıyoruz. Şimdi iOS 18 ve Apple Intelligence ile bu sorun geçmişte kalıyor. Genmoji, AI destekli bir özellik olarak bizlerle bir araya geliyor. Özellik size ihtiyaç duyduğunuz yeni emojileri oluşturma imkanı tanıyor. Tek yapmanız gereken, aradığınız emojiye dair bir açıklama yazmak. Daha sonra iPhone’unuz size yeni bir emoji sunacak.

Apple’ın yeni genmoji özelliği ile emoji dünyasını kişiselleştirin

Genmoji, unicode karakterler olarak çalışan diğer emojilerden farklı olarak, görsel olarak yapılabilecek. Bu nedenle, Genmoji emojileri Apple’dan farklı cihazlarda tam olarak görünmeyebilir. Genmoji, şu an mevcut emoji koleksiyonunda yer almayan çeşitli duyguları ve nesneleri ifade etmek için mükemmel bir çözüm sunabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz