Ana Sayfa Apple Yine ertelendi: Katlanabilir iPad için yeni tarih!

Yine ertelendi: Katlanabilir iPad için yeni tarih!

0

Apple’ın uzun süredir katlanabilir bir iPhone ve iPad modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Fakat bununla ilgili henüz somut bir bilgi paylaşılmadı. Çünkü şirketin katlanabilir telefon ve tablet teknolojisinin henüz oturmadığını düşündüğü tahmin ediliyor. Firmayla ilgili bugün çıkan haberde ise katlanabilir iPad’in ertelendiği belirtildi. Peki, Apple ‘ın katlanabilir iPad modeli ne zaman tanıtılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Katlanabilir ilk iPad, 2026 yılında tanıtılacak

Ünlü Apple analisti Jeff Pu, katlanabilir ilk iPad modelinin ertelendiğini duyurdu. Analistin daha önceki yaptığı açıklamalarda Apple’ın 2025 yılında katlanabilir bir iPad modeli tanıtacağını belirtmişti.

Pu’nun yaptığı yeni açıklamada Apple’ın bu planını ertelediğini ve katlanabilir bir iPad ya da MacBook modelinin 2026 yılında tanıtılacağını duyurdu. Jeff Pu, ertelemenin nedenini de ekran dayanıklılığı sorunu olarak gösterdi ve Apple’ın planını ertelemesi gerektiğini bildirdi.

Söz konusu cihazlarla ilgili pek fazla ön bilgi mevcut değil. Fakat piyasaya sürülecek katlanabilir cihazın büyük bir ekrana sahip olacağı biliniyor. Tanıtım tarihinin de 2026 yılının ikinci çeyreği olduğu yine ünlü analist tarafından belirtiliyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple ‘ın katlanabilir iPad modeli kullanışlı olacak mı? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz