Ana Sayfa Apple iPhone 17 serisi için yeni detay: Gelişmiş kamera özelliklerine sahip olacak

iPhone 17 serisi için yeni detay: Gelişmiş kamera özelliklerine sahip olacak

0

Apple, gelecek ay iPhone 16 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Fakat iPhone 16 serisi tanıtılmadan iPhone 17 serisiyle ilgili ön bilgiler de gelmeye başladı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Apple, iPhone 17 modellerinin kamera özelliklerinde önemli yükseltmeler yapacak. Peki, iPhone 17 serisi için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 serisi, 24 Megapiksel ön kamera ile gelecek

Apple, gelecek ay yapacağı etkinlikle iPhone 16 serisini tanıtacak. iPhone 16 serisinin tanıtım günü yaklaşırken iPhone 17 serisindeki modellerin özellikleri de belli olmaya başladı.

Ünlü teknoloji analisti Jeff Pu tarafından bugün paylaşılan bilgilere göre iPhone 17 serisindeki tüm modeller, 24 Megapiksel ön kamera ile gelecek. Ön kameranın 24 Megapiksel’e yükselmesi, fotoğrafların görüntü kalitesini önemli ölçüde iyileştirecek. Bu sayede fotoğraflar kırpılsa bile görüntü kalitesinde bozulma olmayacak.

Söz konusu iddianın benzeri, yakın zaman önce Apple analisti Min-Chi Kuo’dan da geldi. Kuo, Pu’dan farklı olarak iPhone 17 serisinden en az bir modelin 24 Megapiksel ön kameraya sahip olacağını belirtmişti. İki başarılı analistten gelen iddiaların benzerliği, iPhone 17 serisi hakkındaki bilgileri belirgin hale getirdi.

Öte yandan iPhone 17 modellerinde bir değişiklik yapılacağı ve aralarına Slim’in de katılacağı biliniyor. Apple’ın yeni seride iPhone 17 Slim‘i iPhone 17 Plus yerine tanıtacağı belirtiliyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz