Ana Sayfa Apple Apple, yeni modeller sunacak: Tanıtılacak Mac modelleri belli oldu!

Apple, yeni modeller sunacak: Tanıtılacak Mac modelleri belli oldu!

0

Apple, gelecek ay iPhone 16 serisini tanıtacak. Firma, yeni iPhone modellerine ek olarak yeni Mac modelleri üzerinde de çalışıyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, M4 işlemcili yeni Mac modellerini tanıtacak. Firma, birçok yeni Mac modeli üzerinde duruyor. Peki, Apple’ın yeni tanıtacağı Mac modelleri neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, 2025 yılında M4 işlemcili yeni Mac modellerini tanıtacak

Apple, geçen yıl ekim ayında gücünü 3 nm üretim sürecinden geçen M3 işlemcili MacBook Pro ve iMac modellerini tanıttı. Touch Bar’a sahip olan 13 inç MacBook Pro ve 24 inç iMac modelleri, güçlü donanımlarıyla pazardaki yerlerini aldı.

Apple, geçen sene tanıttığı modelleri şimdi yine güncellemek için hazırlanıyor. Apple analisti Mark Gurman tarafından yayınlanan göre Apple, 2024 yılı bitmeden M4 işlemciye sahip yeni Mac Mini modelini tanıtacak. Teknoloji devi; 2025 yılında da M4 işlemcili MacBook Air, Mac Studio ve Mac Pro modellerini tanıtacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mark Gurman şu sözleri dile getirdi:

“M4’ün yenilenmesi çoğunlukla bilgisayarları daha güçlü hale getirmeye odaklanacak olsa da daha köklü değişikliklere sahip olacak en azından bir Mac modeli var.”

Öte yandan Apple‘ın Mac Mini modelinde tasarım bakımından da önemli değişiklikler yapacağı tahmin ediliyor. Çünkü firma, diğer Mac modellerinde önemli değişiklikler yapsa da Mac Mini tasarımında henüz yapmadı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz