Ana Sayfa Apple Apple Watch SE 3 için ilk detaylar belli oldu! Gövdesi değişecek

Apple Watch SE 3 için ilk detaylar belli oldu! Gövdesi değişecek

0

Apple, üst segment akıllı saatlerinin yanında ek olarak fiyat-performans ürünü olan Apple Watch SE modellerini de pazara sunuyor. Teknoloji devi, ilk olarak 2020 yılında Apple Watch SE modelini tanıttı. İki yıl aradan sonra ise yani 2022 yılında da Apple Watch SE 2 modelini pazara sundu. Apple’ın iki yıl aradan sonra yine model güncellemesi bekleniyor. Bu doğrultuda Apple Watch SE 3 için ilk bilgiler geldi. Peki, Apple Watch SE 3 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Watch SE 3, plastik tasarımla gelecek

Apple, iki Apple Watch SE modelini de iki yıl arayla pazara sundu. Bu nedenle firmanın iPhone 16 serisiyle birlikte yeni bir Apple Watch SE modeli tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken akıllı saatle ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından belirtilene göre şirket, Apple Watch SE 3 modelinde plastik gövdeye geçecek. Firma, bu yöntemle büyük bir tasarruf yapmayı planlıyor. Fakat bu tasarrufun Apple Watch SE 3 müşterilerine yansıyıp yansımayacağı henüz belli değil. Çünkü firmanın tasarrufu hangi amaçla yapacağı ve nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.

Teknoloji devi, plastik gövdeye geçip üretimde tasarruf yaparak Apple Watch SE 3‘ün fiyatını selefiyle aynı tutup yeni özellikler ekleyebilir. Bir diğer seçenek olarak da yeni modelin fiyatını düşürüp özellikleri aynı tutabilir. Yeni modelle ilgili yeni detaylar, tanıtım tarihi yaklaşırken belli olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple yeni modelinde tasarruf yaparken nasıl bir yol izleyecek? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz