Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch SE modeli plastik olabilir! Yeni modelde neler bekleniyor?

Apple Watch SE modeli plastik olabilir! Yeni modelde neler bekleniyor?

0

Geçtiğimiz ay, Apple’ın bir sonraki Apple Watch SE modeli için sert plastik gövde testleri yaptığına dair raporlar ortaya çıktı. Bu değişiklik, maliyetleri kesinlikle düşürecek. Ancak bu fiyat değişimi müşteriler için ne kadar değerli olabilir?

Apple Watch SE modelinde yenilikler neler olacak?

Bu hafta sonu yayınlanan Power On bülteninde, Mark Gurman, geçen ayki raporunu doğruladı ve sert plastik geçişinin giderek daha olası olduğunu belirtti. Apple Watch SE’nin iki yılda bir yenilendiği göz önüne alındığında, bu muhtemelen üçüncü nesil Apple Watch SE’nin gelecek ay, yeni iPhone 16 serisi ile birlikte tanıtılacağı anlamına geliyor. Yeni Apple Watch SE’nin, ya geçen yılki Apple Watch Series 9’dan S9 çipi ya da yaklaşan Apple Watch Series 10’dan S10 çipi gibi daha yeni bir işlemciye sahip olması bekleniyor. Her iki seçenek de Apple Watch SE kullanıcıları için belirgin bir hız artışı sağlayacaktır.

Apple Watch SE modelinin başka hangi yenilikleri getireceği ise henüz kesin değil. ECG desteğinin eklenmesi, bu teknolojinin hayat kurtarıcı özelliği göz önüne alındığında, kullanıcılar için büyük bir avantaj olabilir. Apple’ın plastik gövdeye geçişiyle üretim maliyetlerini düşüreceği kesin. Ancak, bu tasarrufların müşterilere nasıl yansıtılacağı merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz