Ana Sayfa Apple Apple Watch SE 3 için yeni detay: Renk seçenekleri değişecek!

Apple Watch SE 3 için yeni detay: Renk seçenekleri değişecek!

0

Apple, üst segment modeller dışında uygun fiyatlı Apple Watch SE modellerini de iki yılda bir pazara sunuyor. Bu nedenle firmanın eylül ayında yapacağı etkinlikte iPhone 16 serisini tanıtmanın yanında Apple Watch SE serisine yeni bir akıllı saat modeli eklemesi bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken Apple Watch SE 3 olarak adlandırılacak modelin tasarımı ve renkleriyle ilgili ön bilgiler belli oldu. Peki, yeni Apple Watch SE için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Watch SE 3, canlı renkler ile gelecek

Apple’ın ünlü analisti Mark Gurman, eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte Apple Watch SE 3 için yeni bilgiler vermeye başladı. Analist, kısa süre önce yaptığı açıklamada yeni Apple Watch SE’nin plastik gövdeyle geleceğini belirtti.

Firma, en son tanıttığı Apple Watch SE modelini alüminyum malzemeden üretmişti. Fakat firmanın yeni modelde plastik malzemeye geçerek üretimde tasarruf yapacağı tahmin ediliyor. Fakat firmanın nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil. Apple, bu tasarrufla Apple Watch SE 3‘ün fiyatını selefiyle aynı tutup yeni özellikler ekleyebilir. Bir diğer seçenek olarak da yeni modelin fiyatını düşürüp özellikleri aynı tutabilir.

Mark Gurman, Apple Watch SE 3 için yaptığı yeni açıklamada ise Apple’ın tasarım konusunda da bir yenilik yapacağını daha açıkladı. Analiste göre Apple, yeni Apple Watch SE modelinin çocuklara hitap etmesi için canlı renk seçenekleriyle sunacak.

Yeni akıllı saat modelleri, canlı renk seçeneklerinin yanında uygun fiyat etiketiyle de pazardaki kendi alıcısına hitap edecek. Canlı renk seçeneklerini tercih etmeyenler için de siyah veya beyaz renk seçenekleri de olacak. Bu sayede yeni Apple Watch SE, çocukların yanında bir de yetişkinler için de yeni bir akıllı saat modeli olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz