Ana Sayfa iOS Apple, iOS 17.6.1 güncellemesini yayınlayacak! İşte tarih

Apple, iOS 17.6.1 güncellemesini yayınlayacak! İşte tarih

0

Apple, WWDC etkinliği sonrası iOS 18 güncellemesine odaklansa da mevcut iOS 17 güncellemesi üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Firma, son olarak için 17.5.1 güncellemesini imzalamayı durdurdu. iPhone kullanıcıları artık iOS 17.5.1 güncellemesine geri dönemeyecek. Teknoloji devi ek olarak yeni iOS 17 güncellemesi üzerinde de çalışıyor. Apple, iPhone’lar için yeni iOS güncellemesini yayınlayacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iPhone modelleri için iOS 17.6.1 güncellemesini yayınlayacak

Apple’ın WWDC etkinliği sonrası iOS 18 güncellemesine odaklandığı biliniyor. Birçok iPhone kullanıcısı da yeni özellikleri deneyimlemek için kararlı sürümün yayınlanmasını beklemeden iOS 18 Beta sürümlerini indirdi. Fakat firma, iOS 18 dışında ek olarak iOS 17 güncellemesi üzerinde de çalışıyor.

Apple için sızıntı yapan bir X hesabı, firmanın yakın zamanda iOS 17.6.1 güncellemesini yayınlayacağını açıkladı. 21G93 yapı numarasına sahip güncellemenin küçük olacağı ve yenilik barındırmayacağı biliniyor. Güncellemenin yeniliklerden çok hata düzeltmeleri yapması ve güvenlik sorunlarını çözmesi bekleniyor.

Öte yandan iOS 17.6.1 güncellemesinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı belli değil. MacRumors tarafından belirtilene göre güncelleme, Ağustos ayının ilk haftasında yayınlanacak. Firma, eylül ayında da zaten iOS 18 güncellemesini iPhone 16 serisiyle birlikte yayınlayacak. Fakat Apple’ın sunduğu Apple Intelligence, iOS 18.1 güncellemesiyle ekim ayında çıkacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz