Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları Apple Notlar birçok özelliğe kavuştu: İşte detaylar!

Apple Notlar birçok özelliğe kavuştu: İşte detaylar!

0

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple ekosisteminin en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Apple Notlar, iOS 18 ile oldukça keyifli özelliklere kavuştu. Son olarak ses transkripsiyonu özelliği ile kullanıcıların ilgisini çeken uygulamaya eklenen diğer özelliklere değiniyoruz.

Apple Notlar, görsel yeniliklere de kavuştu

Apple, iOS 18 ile iPhone kullanıcılarına adeta yeni bir cihaz deneyimi sunuyor. Bu büyük güncelleme, yepyeni uygulamalarla birlikte mevcut uygulamalarda da önemli iyileştirmeler getirdi. Apple’ın sevilerek kullanılan Notlar uygulaması da yeniliklerden nasibini aldı.

Apple Notes ile sesli notlarınızı anında metne dönüştürün! iOS 18 ve macOS Sequoia’nın transkripsiyonu nasıl kullanılır

Apple Notlar uygulamasının yeni özellikleri arasında öne çıkan ‘otomatik daraltılabilir başlıklar’ özelliği, uzun notları yönetmeyi çok daha kolay hale getiriyor. iOS ve iPadOS 18 ile macOS Sequoia’da kullanılabilen bu özellik, notlarınızdaki başlık ve alt başlıkları otomatik olarak algılayarak, altındaki içeriği daraltılabilir hale getirdi.

Bir diğer dikkat çekici yenilik ise metin vurgulama özelliği. Artık notlarınızdaki metinleri beş farklı renkte (mor, pembe, turuncu, nane yeşili ve mavi) vurgulayabileceksiniz. Bu özellik sadece arka planı renklendiremekle kalmıyor, aynı zamanda metnin rengini de değiştirerek iki tonlu bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Bu sayede önemli bilgileri daha kolay ayırt edebilir ve notlarınızı görsel olarak daha çekici hale getirebilirsiniz.

Apple, son dönemde uygulamalara yaptığı güncellemelerle hem efektfif, kullanıcıların işini kolaylaştıracak yenilikler planlıyor hem de görsel olarak da uygulamaları daha göze hoş görünür hale getirmeyi hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz