Ana Sayfa Apple Apple, ikonik ürününün üretimini durdurdu

Apple, ikonik ürününün üretimini durdurdu

0

Apple, teknolojik ürünlerinin tamamını kendi tasarım çizgisinde üretiyor. Bu ürünlerin arasında 16 yıldır üretimi devam eden ve DVD oynatmak için kullanılan SuperDrive da yer alıyor. Fakat ortaya çıkan son raporlara göre Apple, SuperDrive’ın üretimini açıklama yapmadan kaldırdı. Firma SuperDrive için stokları uzun süredir yenilemiyor. Peki satın almak hala mümkün mü? İşte detaylar..

Apple, SuperDrive için stoklarını uzun süredir güncellemiyor

Apple, 16 yıldır üretimde olan ürünü SuperDrive için stokları uzun süredir güncellemiyor. Stoklar uzun süredir yenilenmediği ve aynı zamanda çok fazla satışı olmayan bir ürün olduğu için de üretiminin artık durdurulduğu düşünülüyor.

Konuyla ilgili resmi açıklama yapmayan Apple, resmi web sitesindeki tükenen SuperDrive’ın stoğunu uzun süredir yenilemedi. Cihazın 16 yıldır üretimde olması ve artık popüler olmamasından kaynaklı da artık üretilmeyeceği düşünülüyor.

Yine de ikonik Apple ürünlerinin koleksiyonunu yapmak ya da DVD izlemek isteyen kişiler için bazı web sitelerinde satışı hala devam ediyor. Fakat artık üretimi olmamasından ötürü tükendikten sonra tekrardan stoklara gelmeyeceği tahmin ediliyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz