Ana Sayfa Apple Apple TV+, sevilen dizinin 2. sezonu için yayın tarihini açıkladı!

Apple TV+, sevilen dizinin 2. sezonu için yayın tarihini açıkladı!

0

Apple TV+, sonbahar yaklaşırken sevilen dizilerinin ve TV programlarının yeni sezonları için yayın tarihi açıklıyor. Yayın tarihi açıklanan diziler arasında Shrinking dizisinin 2. sezonu da var. Apple TV+, sevilen komedi dizisi Shrinking 2. sezonu için yayın tarihini açıkladı. Peki, Shrinking 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Shrinking 2. sezon, 16 Ekim’de Apple TV+’a geri dönüyor

Apple TV+’ın YouTube hesabından paylaştığı videoya göre sevilen komedi dizisi Shrinking, 16 Ekim tarihinde 2. sezonuyla geri dönüyor. Başarılı dizi, ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezon da ana kadroyla yayınlanacak.

Jason Hegel ve Harrison Ford’un başrolleri paylaştığı dizi, eşinin ölümünün ardından şiddetli bir acıyla boğuşan terapist Jimmy Laird’in danışanlarına gerçekte ne düşündüğünü söyleyerek etik kuralları aşmasını konu alıyor. Bu durum başta kendisinin ve sonra da danışanlarının hayatlarında büyük değişikliklere yol açıyor.

Apple TV+, Shrinking dışında Silo dizisinin da 2. sezonu için duyuru yaptı. Platformun en çok sevilen dizisi olan Silo, 15 Kasım tarihinde yayına başlayacak. İkinci sezon bölümleri, her cuma yeni bir bölümle Apple TV+’da yayınlanacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz