Ana Sayfa Haberler SpongeBob’un 25. yılı şerefine yeni Apple Vision Pro ortamı geliyor

SpongeBob’un 25. yılı şerefine yeni Apple Vision Pro ortamı geliyor

0

Paramount Plus, Apple Vision Pro kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış yeni bir SpongeBob SquarePants temalı ortamı bugün kullanıma sundu. Bu yenilikçi deneyim, Vision Pro kullanıcılarını derinlere götürüyor. Bu sürüm, SpongeBob SquarePants’in 25. yılı şerefine hazırlandı.

Vision Pro ile Bikini Bottom’a dalış

TechRadar tarafından ilk olarak duyurulan bu yeni ortam, Paramount Plus aboneleri için erişilebilir durumda. Paramount Plus’ın Başkan Yardımcısı Daniel Reich, TechRadar muhabiri Jake Krol’a şu açıklamayı yaptı; “SpongeBob’un Bikini Bottom’ını hayata geçirme ve abonelerimize ve şovun sadık hayranlarına gerçekten benzersiz bir etkileşimli akış deneyimi sunma süreci bizim için oldukça heyecan verici oldu.”

Bikini Bottom ortamının yanı sıra, kullanıcılar için interaktif bir oyun da bulunuyor. Bu oyunda, çevrede dolaşan denizanasını yakalamaya çalışıyorsunuz. Oyunu başlattığınızda, hareket eden denizanasını gözünüzle takip ediyorsunuz ve ardından parmaklarınızı birleştirerek bir ağ ile yakalıyorsunuz.

Paramount Plus’ın bu SpongeBob SquarePants ortamı, Disney+’ın National Geographic ile iş birliği içinde sunduğu yeni İzlanda ortamından sadece bir gün sonra kullanıma sunuldu. Ayrıca Apple, Apple Vision Pro için yeni bir Lake Vrangla ortamı başlattı ve bu sonbaharda visionOS 2 ile Bora Bora seçeneği geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz