Ana Sayfa Haberler 2024’te en popüler iPad modelleri hangileri oldu?

2024’te en popüler iPad modelleri hangileri oldu?

0
2024'te en popüler iPad modelleri hangileri oldu

CIRP’in yeni raporuna göre, 2024’ün ikinci çeyreğinde ABD’deki iPad satışları incelendi. İlkbaharda yenilenen iPad Pro ve iPad Air’in ardından, hangi iPad modelinin en popüler olduğunu gösteren verilerde ortaya çıktı. İşte CIRP’in en popüler ipad modelleri listesi…

2024’te en popüler ipad modelleri arasında lider kim?

2023’te, CIRP’in verileri iPad Pro’nun Apple’ın tablet serisindeki en popüler model olduğunu gösteriyordu. Ancak, giriş seviyesindeki iPad ile arasında sadece yüzde 3’lük bir fark vardı. 2024 yılı için, M4 çipli iPad Pro yenilemesi, iPad Air ve iPad mini’den pazar payı çalmayı başardı. ABD’de, 2024’ün Haziran çeyreğinde, CIRP’in verileri iPad alıcılarının yüzde 43’ünün iPad Pro seçtiğini gösteriyor ve bu oran geçen yıla göre %5 artış gösteriyor.

en popüler iPad modelleri

Giriş seviyesindeki iPad satışları yüzde 35 pazar payında sabit kalırken, iPad Air ve iPad mini sırasıyla yüzde 3 ve yüzde 2 düşüş yaşadı. CIRP, iPad Pro satışlarındaki artışın erken benimseyen tüketiciler tarafından sağlandığını vurguluyor. Apple ürünlerinin lansmanlarında olduğu gibi, ilk olarak harekete geçen tüketicilerin genellikle en yüksek özelliklere sahip ve en pahalı modellere yöneldiği görülüyor. Bu durumda, en popüler seçim iPad Pro oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Yeni bir iPad Pro almak mantıklı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz