Ana Sayfa Haberler Apple Mac üzerinde ChatGPT ile çoklu görevler kolaylaştı

Apple Mac üzerinde ChatGPT ile çoklu görevler kolaylaştı

0

OpenAI, Apple Mac için ChatGPT uygulamasında önemli bir güncelleme yayımladı. Bu yeni sürüm, ChatGPT ve diğer uygulamalarla aynı anda çalışmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Apple Mac ve ChatGPT işbirliği büyüyor

macOS için masaüstü uygulaması artık ChatGPT’ye yan yana erişim sağlıyor. Option + Space tuşlarına basarak bir yan pencere açabilirsiniz. Bu pencere, diğer uygulamalarla çalışırken ön planda kalıyor ve kullanımını daha kolay hale getiriyor. Önceden, Option + Space tuşları Apple Spotlight’a benzer bir metin giriş penceresi açarak, ChatGPT’ye herhangi bir uygulamadan dosya yüklemenize veya metin girmenize olanak tanıyordu. Ancak, bu kısayol kullanıldığında ChatGPT, geri tuşuna basıldığında odaklanmış pencere haline geliyordu.

Apple Mac üzerinde ChatGPT ile çoklu görevler kolaylaştı

Bugünkü yeni sürümle birlikte, Option + Space tuşları aynı hızlı giriş penceresini açıyor. Fakat şimdi ChatGPT mini bir pencere olarak mevcut uygulamanızın yanına geliyor. Bu değişiklik, özellikle daha küçük ekranlarda pencere geçişlerini azaltarak daha rahat bir kullanım sunuyor. Yeni mini görünüm, tam pencereye genişletilebilir. Ancak varsayılan olarak tam pencere açılmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz