Ana Sayfa Apple Apple abarttı mı? Bu yılki üretim kapasitesi dudak uçuklattı

Apple abarttı mı? Bu yılki üretim kapasitesi dudak uçuklattı

0
apple-iphone-16dan-satis-rekoru-mu-geliyor

Son gelen haberlere göre, Apple tedarikçileri Samsung Display ve LG Display, Haziran ayında iPhone 16 serisi telefonlarda kullanılacak OLED ekran panellerinin seri üretimine başladı ve geçen ay üretimi büyük ölçüde artırarak Eylül ayındaki lansman için tam hazırlık yapıyorlar. Apple’ın bu yılki üretim kapasitesi ise oldukça yüksek. İşte detaylar…

iPhone 16 / Pro serisi OLED panellerinin üretimi hızlanıyor! Apple’ın bu yıl üretim kapasitesi 1.2 milyar adete ulaşacak

Bu yıl Apple’ın üretim kapasitesi 1.2 milyar adete ulaşacak. Ayrıca, Apple’ın bu yılki iPhone 16 sevkiyat tahmini yaklaşık 90 milyon adet iken, OLED panel üretim kapasitesi yaklaşık 1.2 milyar adet olacak ve bu da yaklaşık yüzde 30 daha fazla üretim demek.

Apple'ın bu yıl üretim kapasitesi 1.2 milyar adete ulaşacak

Bu yılın sonunda Samsung Display’in yaklaşık 80 milyon OLED panel, LG Display’in ise yaklaşık 43 milyon panel tedarik etmesi bekleniyor. iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin tasarımı, iPhone 15 serisiyle büyük ölçüde benzer olacak, ancak iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin boyutları biraz daha büyük olacak.

Önceki sızıntılara göre, iPhone 16 Pro’nun ekranı 6.1 inçten 6.3 inç’e, iPhone 16 Pro Max’in ekranı ise 6.7 inçten 6.9 inç’e yükseltilecek. Standart iPhone 16 modellerinin ekran boyutları ise aynı kalacak; iPhone 16 için 6.1 inç ve iPhone 16 Plus için 6.7 inç olacak.

Özellikler açısından, Apple iPhone 16’nın yeni nesil A18 Bionic çip, 8GB RAM, sağ tarafta bir fotoğraf çekim düğmesi ve bir işlem düğmesi ile donatılması bekleniyor ve bu modelin Eylül ayında tanıtılacağı belirtiliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz