Ana Sayfa Apple Yeni modeller Apple’a yaradı: iPad Pro satışları arttı!

Yeni modeller Apple’a yaradı: iPad Pro satışları arttı!

0

Apple, mayıs ayında yeni iPad Pro modellerini tanıtarak yeni ürünlerini tablet pazarına sundu. Firmanın iki yeni ürünü de Apple müşterileri tarafından oldukça ilgi gördü. Bugün ortaya çıkan raporlar da 11 ve 13 inç iPad Pro modellerinin iPad modelleri arasında ne kadar çok popüler olduğunu kanıtladı. Habere hep birlikte göz atalım.

11 ve 13 inç iPad Pro, Apple satışlarını artırdı

Apple, mayıs ayında gücünü M4 işlemcisinden alan 11 inç iPad Pro ve 13 inç iPad Pro modellerini tanıttı. İki model de güçlü teknik özellikleri sayesinde tablet pazarında oldukça ilgili gördü.

Tüketici İstihbarat Araştırma Ortakları (CIRP) tarafından ortaya koyulan rapor da bunu kanıtladı. iPad satışlarının büyük çoğunluğunu iPad Pro modelleri oluşturdu ve bu rakam geçen yıla göre artış gösterdi.

CIRP tarafından açıklanan rapora göre iPad Pro, 2024 yılının haziran çeyreğinde iPad satışlarının yüzde 43’ünü oluşturdu. Bu oran geçen yılın haziran çeyreğinde yüzde 38’di. Yani iPad Pro satışlarında geçen yıla göre yüzde 5 artış yaşandı.

iPad Air satışlarında ise düşüş yaşandı. CIRP raporuna göre iPad Air, 2023 yılının haziran çeyreğinde yüzde 15’den 2024 yılında yüzde 12’ye düştü.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz