Ana Sayfa AirPods Apple, iki yeni AirPods 4 modeli sunacak! İşte detaylar

Apple, iki yeni AirPods 4 modeli sunacak! İşte detaylar

0

Apple, eylül ayı yaklaşırken yeni ürünlerini tanıtmak için hazırlanıyor. Firma, 10 Eylül tarihinde iPhone 16 serisini tanıtacak. Teknoloji devi bunun yanında bir de yeni kablosuz kulaklıkları üzerinde duruyor. Kablosuz kulaklıklar, uygun fiyat etiketi ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekecek. Peki, yeni AirPods 4 modelleri için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iki yeni AirPods 4 modeli sunacak

Apple’ın ünlü analisti Mark Gurman tarafından belirtilene göre firma, eylül ayında iki yeni AirPods modeli tanıtacak. AirPods 4 serisinde yer alacak iki model, giriş seviye ve orta seviye olarak ayrılacak.

İki modeli birbirinden ayıracak en önemli özellik ise Aktif Gürültü Engelleme özelliği olacak. Fakat isimlendirmenin nasıl olacağı belli değil. Selef modellerle benzer tasarımlarda üretilecek kulaklıklar, pazarda AirPods 2 ve AirPods 3 modellerinin yerini alacak.

Öte yandan Gurman tarafından belirtilene göre AirPods modellerinin her ikisi de USB-C bağlantı noktasına sahip olacak. Orta segmentte olan AirPods 4 modelinde kablosuz şarj özelliğinin de olması bekleniyor. Fiyat etiketleri ise henüz belli değil fakat Pro serisinde yer almayacakları için uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz