Ana Sayfa Apple Apple Podcasts, web üzerinden erişilebilir oldu!

Apple Podcasts, web üzerinden erişilebilir oldu!

0

Apple Podcasts artık herhangi bir cihazda ve herhangi bir web tarayıcısı üzerinden dinlenebiliyor. Kullanıcılar, web tabanlı Apple Podcasts deneyimiyle milyonlarca podcast’e göz atabilir, favori programlarına abone olabilir ve daha fazlasını yapabilirler.

Apple Kimliği ile oturum açan dinleyiciler, Kütüphane, Sıradaki ve aboneliklerine erişebilirler. Ayrıca, uygulamada olduğu gibi kişiselleştirilmiş öneriler ve yeni bölüm bildirimleri alır, programları takip edebilir ve çalma ilerlemesini kaydedebilirler.

Oturum açmamış kullanıcılar ise milyonlarca ücretsiz podcast’i dinleyebilir, En İyi Listeler’e göz atabilir ve çeşitli kategorilerdeki programları vurgulayan editoryal koleksiyonlara göz atabilirler.

Apple Podcasts’in web üzerindeki duyarlı tasarımı sayesinde, programınız dinleyicilerinizin nerede dinlediğine bakılmaksızın (macOS, iOS, iPadOS veya herhangi bir web tarayıcısı) aynı şekilde görünecek ve çalışacaktır.

Bu da podcast’inizin resminin, düzeninin ve özelliklerinin tüm cihazlarda aynı olması, dinleyicileriniz için kesintisiz ve tanıdık bir deneyim sağlaması anlamına geliyor. Ayrıca, artık herkes, her yerde, herhangi bir cihazda dinleyebildiğinden, programlarınızı ve bölümlerinizi Apple Podcasts’te paylaşmak her zamankinden daha kolay.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz