Ana Sayfa iOS Apple, son güncellemesini yeniden yayınladı! İşte nedeni

Apple, son güncellemesini yeniden yayınladı! İşte nedeni

0

Apple, iOS 17.6.1 güncellemesini 7 Ağustos tarihinde sundu. Bu güncellemesinden bir hafta sonra da watchOS 10.6.1 ve tvOS 17.6.1 güncellemesi geldi. Firma, akıllı saatler ve Apple TV için sunduğu güncellemelerle birlikte son yayınladığı iOS 17.6.1 güncellemesini yeniden yayınladı. Peki, Apple aynı güncellemeyi neden iki kez yayınladı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, küçük problemleri çözmek için iOS güncellemesini yeniden yayınladı

Apple, 7 Ağustos tarihinde iPhone’lar için iOS 17.6.1 güncellemesini yayınladı. Söz konusu güncelleme, iPhone’daki mevcut hataların düzeltmek ve güvenlik yamaları için geldi.

Teknoloji devi, yeni iOS güncellemesi için şu sözleri belirtmişti:

“Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri içerir ve İleri Düzey Veri Koruma’nın etkinleştirilmesini veya etkisizleştirilmesini engelleyen bir sorunu giderir.”

Firma iOS 17.6.1 güncellemesini dün yeniden yayınladı. Yeniden yayınlanan güncellemenin iPhone modellerindeki bazı küçük hataları düzelttiği belirtiliyor. Hatalardan birinin de Gelişmiş Veri Koruması ile ilgili bir sorun olduğu açıklandı.

Öte yandan Apple, iPadOS 17.6.1 güncellemesini de yeniden yayınladı. Bu güncelleme de iOS güncellemesi gibi küçük hataların düzeltilmesi için geldi.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz