Ana Sayfa iPhone iPhone 16 serisinin gerçek görüntüleri sızdırıldı! Tasarım değişiyor

iPhone 16 serisinin gerçek görüntüleri sızdırıldı! Tasarım değişiyor

0

Apple, iPhone 16 serisini 10 Eylül tarihinde tanıtacak. Yeni tanıtılacak seride; iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alacak. Tanıtım günü gelmeden önce iPhone modelleriyle ilgili ön bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji analistleri, iPhone 16 serisinin tasarım görsellerini ortaya çıkardı. Peki iPhone 16 serisinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 16 serisinin tasarımı sızdırıldı

iPhone 16 serisi, gücünü 3 nanometre üretim sürecinden geçen A18 Pro işlemcisinden alacak. Serinin klasik modeli 6.1 inç büyüklüğünde, Plus modeli 6.3 inç büyüklüğünde, Pro modeli 6.7 inç büyüklüğünde ve Pro Max modeli de 6.9 inç büyüklüğünde olacak.

Yeni seride en çok dikkat çeken detaylardan biri kamera düzeni olacak. Klasik modellerde dikey kamera dizimi yeniden kullanılacak. Pro modellerde ise çapraz kamera dizilimi kullanılmaya devam edecek.

Bugün X’te ortaya çıkan iPhone 16 serisinin tanıtım görselleri de tasarımla ilgili sızıntıları destekler nitelikte oldu. Paylaşıma göre iPhone 16 serisinin klasik modelleri, dikey ikili kamera dizilimiyle gelecek. Renk seçenekleri arasında da siyah, beyaz, sarı, pembe ve mavi olacak.

Serinin üst segment modellerinde ise çapraz kamera tasarımı korunacak. Renk seçenekleri arasında da siyah, beyaz, mavi ve altın-kahve rengi olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz