Ana Sayfa AirPods Yeni özelliklerle gelecek: AirPods Max 2 için tüm bilinenler!

Yeni özelliklerle gelecek: AirPods Max 2 için tüm bilinenler!

0

Apple, eylül ayında yapacağı etkinlikte iPhone 16 serisini ve yeni AirPods modellerini tanıtacak. Teknoloji devinin eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte yeni kulaklıkları arasında AirPods Max 2’yi de tanıtması bekleniyor. Peki, AirPods Max 2 için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

AirPods Max 2 için tüm bilinenler

Apple’ın eylül ayında yapacağı etkinlikte AirPods Max 2’yi de tanıtması bekleniyor. Yeni çıkacak kulaklık, selef modeline göre birçok yeniliğe sahip olacak. Söz konusu yeniliklerden ilki de işlemci olacak. Apple’ın AirPods Max 2 modelinde AirPods Pro 2’de olduğu gibi “H2” işlemcisi kullanması bekleniyor.

Apple’ın AirPods Max 2 modelinde H2 işlemcisi kullanması, kulaklığın birçok yeni özellik kazanmasını sağlayacak. Bu özelliklerden ilki de “Uyarlanabilir Ses” özelliği olacak. Uyarlanabilir Ses, Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık fonksiyonlarını bir araya getirerek sesi ortamdaki değişen yüksekliğe göre ayarlanmasını sağlayacak.

Beklenen bir diğer yenilik ise “Konuşma Farkındalığı” olacak. Konuşma Farkındalığı, adından da belli olduğu gibi kullanıcıların sesini anlayarak sesin düşmesi ya da yükselmesi gerektiği zamanlarda uygun ayarı yapacak.

Öte yandan yeni tanıtılacak kulaklığın selef modelden farklı renk seçeneklerine de sahip olması bekleniyor. Mevcut modelde; Uzay Grisi, Pembe, Yeşil, Gümüş ve Gök Mavisi seçenekleri yer alıyor. Fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise mevcut değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz