Ana Sayfa Apple iPhone 16 fiyatı, bu kez bekleyenleri üzebilir!

iPhone 16 fiyatı, bu kez bekleyenleri üzebilir!

0
Tim Cook, iPhone 16 modelinin neden cazip olduğunu açıkladı! İşte sebepler

Apple, iPhone serisi ile yine çok konuşulacak gibi görünüyor. Yine heyecanla beklenen iPhone modelleriyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan şirket, önümüzdeki haftalarda iPhone 16’yı tanıtacak. Peki, iPhone 16 fiyatı ne kadar zamnalanacak? Detaylar haberimizde…

iPhone 16 fiyatı 100 dolar artıyor

Apple Hub, 16 serisinin fiyatına ilişkin yeni detaylara yer verdi. Buna göre iPhone 16 fiyatı, bir önceki seriye göre 100 dolar zamlanacak. Bu bilgilere ve daha önceki sızıntılara bakılırsa standart model olan iPhone 16 799 dolar, iPhone 16 Plus 899 dolar, iPhone 16 Pro 1099 dolar ve serinin en güçlü üyesi iPhone 16 Pro Max 1199 dolar seviyesinden başlayan seçeneklere sahip olacak.

Fiyatı ile hayranların kalbini kıracak olan iPhone 16 serisinde, grafen sistemi sayesinde bataryaların daha az ısınması ve daha uzun ömürlü olması bekleniyor. Ayrıca, yeni bağlantı teknolojileri olan WiFi 7 ve Bluetooth 5.4 gibi yenilikler de bu seride yer alabilir. RAM kapasitesinde de bir artış olabileceği düşünülüyor. iPhone 16 serisinde ekran boyutlarında bir artış olacağı ve daha büyük modellerin tanıtılacağı belirtiliyor. iPhone 16 serisinin kamera sistemi, özellikle ana kamera sensör boyutunun artırılması ve 48 MP geniş açılı kameranın eklenmesi ile dikkat çekiyor.

Optik zoom yeteneklerinin geliştirilmesi, daha iyi dinamik aralık ve düşük ışık performansı gibi yenilikler de kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor. Ayrıca, Pro ve Pro Max modelleri arasında yazılım ve donanım farkları daha belirgin hale gelebilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz