Ana Sayfa Haberler iPhone 16 geliyor! Apple lansmanda neler tanıtacak?

iPhone 16 geliyor! Apple lansmanda neler tanıtacak?

0

Apple, heyecanla beklenen son model ürünlerini 10 Eylül’de düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtacak. iPhone 16 serisi tanıtılacağı için tüm dünyanın gözü kulağı bu tarihte olacak. Peki Apple lansmanda neler duyuracak? Sihirli Elma Editörü Ali Şeftali etkinlik öncesi tüm detayları anlattı.

Apple lansmanda neler tanıtacak? İşte yeni cihazlar

Apple’ın, dikey kamera yerleşimine sahip, daha büyük ekranlı ve gelişmiş kamera teknolojisiyle donatılmış iPhone 16 serisiyle dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor. Daha önceki sızıntılara göre iPhone 16 799 dolar, iPhone 16 Plus 899 dolar, iPhone 16 Pro 1099 dolar ve serinin en güçlü üyesi iPhone 16 Pro Max 1199 dolar seviyesinden başlayacak. iPhone 16 serisinde ekran boyutlarında bir artış olacağı ve daha büyük modellerin tanıtılacağı belirtiliyor.

Bu seride, grafen sistemi sayesinde bataryaların daha az ısınması ve daha uzun ömürlü olması bekleniyor. Ayrıca, yeni bağlantı teknolojileri olan WiFi 7 ve Bluetooth 5.4 gibi yenilikler de bu seride yer alabilir. RAM kapasitesinde de bir artış olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, daha büyük ekranlı ve yeni sağlık özelliklerine sahip Apple Watch Series 10, uydu arama özelliği ve ekstrem sporculara yönelik geliştirmelere sahip 3. nesil Apple Watch Ultra ve uygun fiyatlı yeni bir AirPods modeli de merakla beklenenler arasında. Peki, siz bu yeni cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz