Ana Sayfa Apple İnsan gözünün en başarılı taklidi: iPhone 16 serisine bir yenilik daha ekleniyor

İnsan gözünün en başarılı taklidi: iPhone 16 serisine bir yenilik daha ekleniyor

0

Apple, 10 Eylül tarihinde iPhone 16 serisini tanıtacak. Yeni tanıtılacak seride iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin yer alması bekleniyor. Yeni modeller, birçok yeni özelliğe sahip olacak. Özellikler, cihazların en iyi kullanım deneyimi sunmasını sağlayacak. Bu yeniliklerden biri de iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin Face ID fonksiyonunu etkileyecek. Peki, Face ID için ne gibi bir değişiklik olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 16 Pro modellerinde Face ID özelliği iyileştirme alacak

Apple, gelecek ay tanıtılacak iPhone 16 serisine yeni özellikler ekleyecek. Yeni gelecek özellikler arasında ön kamera için Metalense‘in eklenmesi de yer alıyor. Metalense teknolojisi, ışığı bükmedeki veriminden kaynaklı insan gözünün en başarılı taklidi olarak tanımlanıyor.

Metalense’in ön kameraya eklenmesiyle birlikte Face ID teknolojisinde de önemli bir yükseltme alacak. Fakat yükseltmenin yalnızca iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde olacağını hatırlatmak gerekiyor.

Öte yandan Apple’ın iPhone 16 etkinliğini ne zaman gerçekleştireceği ile ilgili soru işaretleri mevcut. Teknoloji analistleri, etkinliğin 10 Eylül’de olacağını belirtmişti. Fakat ABD Başkan Adayları Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül tarihinde bir televizyon kanalında karşı karşıya gelecek. Durumun böyle olması nedeniyle Apple’ın iPhone 16 serisinin tanıtım tarihini bir hafta erkene çekebileceği iddiaları gündemde.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz