Ana Sayfa Apple İnce ve hafif tasarım: iPhone 17 Air en iyisi olmayacak!

İnce ve hafif tasarım: iPhone 17 Air en iyisi olmayacak!

0

Apple, gelecek ay yapacağı etkinlikte iPhone 16 serisini tanıtacak. iPhone 16 serisinin tanıtım tarihi yaklaşırken iPhone 17 serisiyle ilgili ön bilgiler oluşmaya başladı. 9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre iPhone 17 serisinde yer alacak Air modeli, Apple için yeni bir dönem başlatacak. Peki, yeni iPhone 17 modeli için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 Air, orta sınıfta yer alacak

iPhone 16 serisinin tanıtım tarihi yaklaşırken iPhone 17 serisiyle ilgili de ön bilgiler belli olmaya başladı. iPhone 17 serisinde önceki serilerden farklı olarak Air modelinin yer alması bekleniyor. iPhone 17 Air, adından da belli olduğu gibi Apple’ın tanıttığı daha önceki modellere göre daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olacak.

Yeni iPhone 17, sınıf olarak iPhone 17 modelinin üstünde iPhone 17 Pro ve Pro Max modelinin de altında yer alacak. Yani cihaz, donanım bakımından orta segmentte yer alırken aynı zamanda oldukça hafif bir tasarıma sahip olacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, diğer cihazlarında da aynı yöntemi uyguluyor. iPad Air modeli de klasik iPad modelinin üstünde fakat iPad Pro modelinin alt sınıfında yer alıyor. MacBook serisinde de aynı durum mevcut. MacBook Air da serinin en hafif ve ince tasarımına sahip.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz