Ana Sayfa Haberler Monument Valley 3 resmen duyuruldu!

Monument Valley 3 resmen duyuruldu!

0

Ustwo Games tarafından geliştirilen ve ilk iki oyunuyla oldukça bük kitlelere erişen bulmaca oyunu Monument Valley, üçüncü oyunuyla yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle iOS kullanıcıları arasındaki popülerliği ile bilinen yapım, bu kez sadece Netflix abonelerine özel olacak.

Monument Valley 3, 10 Kasım’da bizlerle

Ustwo Games tarafından geliştirilen ve özellikle iOS kullanıcıları arasında büyük ilgi gören bulmaca oyunu Monument Valley’nin üçüncü sürümü geliyor. Ancak bu kez oyunseverler için sürpriz bir haber var: Monument Valley 3, sadece Netflix aboneleri tarafından oynanabilecek.

Geliştirici ekip, 2024 yılının Aralık ayında piyasaya sürülecek olan Monument Valley 3’ün, serinin sevilen özelliklerini korurken yeni maceralara da yelken açacağını duyurdu. Oyuncular bu kez Noor adlı yeni bir karakterle, imkansız görünen manzaralarda yolculuğa çıkacak.

Oyunun öne çıkan yeniliklerinden bazıları şöyle:

  • Görsel açıdan daha zengin ve etkileyici mekanlar
  • Noor’un dünyayı kurtarmak için çıktığı epik yolculuk
  • Her bölümde farklılaşan, yenilikçi bulmaca mekanikleri
  • Seride ilk kez görülecek tekne seyahati ve bulmacaları
  • Küresel mimariden ve sanatçılardan ilham alan büyüleyici görseller.

Monument Valley 3, serinin en kapsamlı dünya inşasına sahip oyunu olma iddiasıyla geliyor. Geniş doğal manzaralar, oyun evrenine yeni bir derinlik katacak.

Oyun, 10 Aralık 2024 tarihinden itibaren iOS ve Android platformlarında Netflix Games üzerinden indirilebilecek. Serinin önceki oyunları da bu yıl içinde Netflix Games’e eklenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz