Ana Sayfa Apple Apple Ring için yeni detaylar: Siri desteğine de sahip olacak

Apple Ring için yeni detaylar: Siri desteğine de sahip olacak

0

Samsung’dan sonra Apple’ın da akıllı bir yüzük üzerinde çalıştığını uzun süredir biliniyor. Hatta teknoloji devinin akıllı yüzükle ilgili birçok kez patent aldığı da açıklandı. Patentlerde akıllı yüzüğün Sağlık Takibi gibi birçok özelliğe sahip olacağı belli oldu. Fakat Apple’ın aldığı son patent, yüzüğün Sağlık Takibi dışında birçok farklı özelliği de barındıracağını gösteriyor. Peki, Apple Ring için neler beklemeliyiz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Ring, Siri desteğine de sahip olacak

Apple’ın uzun süredir akıllı bir yüzük üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta firma, akıllı yüzük için birçok kez patent aldı. Fakat firmanın aldığı son patentin kapsayıcılığı yüzüğün birden fazla önemli fonksiyona sahip olacağını ortaya koyuyor.

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple Ring; biyometrik verileri kaydetme ve ilaç takibi yapma için önemli sağlık özelliklerine sahip olacak. Bunun yanında yüzük, içinde bir adet mikrofon ve hoparlör de barındıracak. Ses özelliklerinin yanında bir de akıllı cihazın Siri desteği olacak.

Apple Ring‘in birçok farklı özelliğin yanında bir de mikrofon ve hoparlörü de barındırması boyutunun ne kadar büyüklükte olacağı sorusunu akıllara getirdi. Normal bir yüzükle aynı boyutlarda olması beklenen ürünün söz konusu özellikleri bünyesinde nasıl barındıracağı merak konusu. Öte yandan cihazın ne zaman tanıtılacağı belli değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz