Ana Sayfa Apple Google Haritalar iOS uygulaması güncellendi! İşte yeni hali

Google Haritalar iOS uygulaması güncellendi! İşte yeni hali

0

Google Haritalar iOS uygulamasında yeni bir değişiklik farkedildi. Analistler tarafından fark edilen bu güncelleme ile uygulamanın alt çubuğundaki seçenekler beşten üçe indirildi. Peki, uygulamanın yeni hali nasıl görünüyor? Detaylar haberimizde…

Google Haritalar iOS uygulaması artık daha sade bir görünüme sahip

Google Haritalar uygulamasının iOS kullanıcıları için sadeleştirilen yeni görünümü, daha düzenli ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Yeni düzenlemede, Kaydedilenler ve Güncellemeler sekmeleri “Siz” sekmesi altında birleştirildi. Artık “Siz” sekmesine dokunduğunuzda, kaydettiğiniz seyahatleri, Google’dan gelen bildirimleri ve mesajları görebileceksiniz. Bu yeniden tasarım, 6.129.1 sürüm numarasıyla iOS için yayınlandı.

Android kullanıcıları, bu yenilenen tasarıma Temmuz ayı sonlarında kavuşmuştu. Yeni tasarımın yanı sıra, varış noktanızda park edebileceğiniz yerleri gösteren bir araç ve olayları raporlamak için daha büyük bir simge gibi yeni özellikler de bulunuyor. iOS kullanıcıları için bu sadeleştirilmiş görünüm, popüler navigasyon uygulaması için hoş bir güncelleme olarak değerlendiriliyor.

Apple kullanıcılarının büyük bir kısmı, Apple Haritalar uygulamasının kullanılabilirlik açısından geri kalması nedeniyle Google Haritalar uygulamasını tercih ediyordu, ancak Apple Haritalar de son zamanlarda ciddi iyileştirmeler kaydetti. Bununla birlikte, Google’a ait olan Waze, oyunlaştırma özelliklerini tercih eden kullanıcılar için hâlâ iyi bir alternatif olmaya devam ediyor. Siz bu yeni tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi harita uygulamasını kullanıyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz