Ana Sayfa Haberler iPhone’un sevilen uygulaması sosyal medya platformu olma yolunda aday gösterildi!

iPhone’un sevilen uygulaması sosyal medya platformu olma yolunda aday gösterildi!

0

Sosyal medya kullanımı, teknolojinin gelişmesiyle ve platformların artmasıyla birlikte büyük bir artış gösterdi. Facebook’un ardından Instagram, Snapchat ve TikTok belirli dönemlerde popülerlik kazandı ve aktif olarak kullanılmaya devam ediyor. Söz konusu platformların yanına bir de Apple’ın sevilen bir uygulaması da ekleniyor. iPhone ‘un popüler uygulaması Bul (Find My) yeni trend sosyal medya platformu olmaya aday gösteriliyor. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone Bul uygulaması, yeni trend sosyal medya platformu olacak

Apple’ın halihazırda bir sosyal medya platformu bulunmuyor. Fakat iMessage veya Fotoğraflar gibi kendine özel uygulamaları iPhone kullanıcılarının kendi aralarında paylaşım yapmasını sağlıyor. Söz konusu uygulamalar arasına son zamanlarda iPhone’un Bul uygulaması da katıldı.

iPhone kullanıcıları, Bul uygulaması üzerinden arkadaşlarıyla anlık olarak konumunu paylaşıyor. Birden fazla kişiyle paylaşılabilen konum, her an karşılıklı olarak canlı konum takibi sağlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan bir iPhone kullanıcısı, Bul uygulamasıyla ilgili olarak şu sözleri açıklıyor:

“Arkadaşlarımla gerçek zamanlı konumumu paylaşmayı seviyorum. Son birkaç yıldır kademeli olarak yaklaşık 20 arkadaşımı 7/24 nerede olduklarını takip etmeme izin vermeye ikna ettim ve karşılığında ben de onlara benimkini veriyorum.

İstediğim zaman uygulamayı açıp haritada küçük arkadaş noktaları koleksiyonuma sevgiyle bakabiliyorum, şehirde, ülkede veya bazen dünyada sürükleniyorum.”

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz